Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pergető

Rendezés:
33.600 Ft 22.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: RYOBI
A Japán Ryobi cég munkáját dicséri a Rosa orsó, mely annak ellenére, hogy nincs rajta a neves cég logója, kiváló minőséget képvisel kategóriájában.
7.800 Ft
Raktáron
Gyártó: ABU GARCIA
Az Abu Garcia Cardinal 50 sorozata elsősorban a hobbi horgászok számára készült
9.990 Ft 6.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: ARNO
A Q-Vex Spinning orsók arra lettek tervezve, hogy a horgászok egy minőségi ám mégis elérhető árú pergető orsóhoz jussanak
5.790 Ft
Rendelhető
Gyártó: ARNO
Az Arno Crystal orsó a kategóriájában egy kiváló minőséget képvisel. Precíz illesztések, könnyített fém dob és fém hajtókar jellemzi. Futása meglepően jó, legszívesebben az egekig magasztalnánk, annyira jó ez az orsó a kategórián belül. Simán felveszi a versenyt akár tízezer forint feletti darabokkal is. Fékje precíz, jól adagolható. Ár-értek aránya tökéletes.
5.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: KAMASAKI
A Kamasaki cég belépő kategóriás orsóját a dobon található jó minőségű fonott zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.
10.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: WIZARD
Újdonság 2017! A balinok tempóját bizony a műcsalik vezetése során is fel kell venni. A legjobb erre a célra egy nagy áttételű orsó, mint a Wizard ASP High Speed.
15.600 Ft 10.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: BANAX
Igazi gyöngyszem a Banax orsók közt. Már külseje is sejteti, hogy egy megbízható orsót vehetünk kézbe.
24.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: RYOBI
A Ryobi applause rászolgál a dícséretre Nézzük a paramétereit:
14.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: RYOBI
A méltán híres japán Ryobi cég pergetőorsóinak alapmodelljét megtestesítő Oasys is magán hordozza a 2011-re befejezett fejlesztések látványos és hasznos elemeit.
33.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: RYOBI
A Zauber név fogalommá vált a horgászok körében az utóbbi években, de az új Ryobi Zauber CF megjelenésével igazi újdonságként hat a pergető orsók kínálatában. A rendkívül precíz belső szerkezet mellé szemet gyönyörködtető külső párosul az eleganciát sugárzó fekete szín és a rotor karbonszövet-berakása eredményeként.