Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

SPINMAD

Rendezés:
1.690 Ft -tól
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

2017-es újdonság a SpinMad -től.

A Crazy Bug egy olyan csali amit sekély vízi vagy éppen felszín közeli horgászathoz terveztek. Preciziósan készült test mely férget imitál, ezáltal létrehoz egy erős akusztikai hullámot a vízben. Csak egy pillanat horgászat ezzel a csalival a folyón, vagy egy sekély vízben is elég ahhoz, hogy beleszeressen az ember ebbe a csaliba.

1.390 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Blade bait a SpinMad -től.

Ez egy kiváló BladeBait műcsali a light- és medium-pergetéshez. Tökéletes a használata sekély víztől az átlagos mélységű folyókig. Finom vibrációjával ingerli kapásra a csukákat, a pisztrángokat, süllőket és a sügereket.

BIG
1.190 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Tail spinner a SpinMad -től.

Ez a legkisebb Tail Spinner az ajánlatunkban, és egyúttal ideális a jigelő módszerhez. Mialatt a csalit vontatjuk a mögötte lévő fém "szárny" szüntelenül cikázik. Ez a mozgás és rezgés a halakat kapásra ingerli. Ezek a tulajdonságai rendkívüli módon fogossá teszik ezt a csalit.
A BIG-et sügér, pisztráng és domolykó horgászathoz tervezték.
Az optimális vezetési mélység 1-3 méter.

1.190 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

A legkisebb blade bait a SpinMad -től.

Ez egy olyan különleges csali, ami alakjának és változatos színeinek köszönhetően olyan vízi élőlények formáját imitálja, mint az apró halak, békák vagy folyami rákok. A CMA-val leggyakrabban kifogott halfajaták a sügérek, domólykók és pisztrángok. Sekély vizektől 1,5 m-es vizekig ajánljuk.

1.950 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Blade bait a SpinMad -től.

Sokat vártunk erre a súlyú műcsalira, amely a 9 és a 18 grammos blade közötti űrt tölti be. Méretei megegyeznek a 18 grammos KING-ével, súlya azonban csak 12g. Egy ideális BladeBait műcsali a nehezebb pergetéshez, tavakban és folyókban egyaránt. Nagy súlyának köszönhetően inkább mélyebb vizekhez ajánljuk. Erős vibrációjával kapásra ingerli a csukát, süllőt, balint és a harcsát is.

1.490 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Blade bait a SpinMad -től.

Egy kiváló műcsali a medium-pergetéshez. A minősége, alkalmazásának sokoldalúságában rejlik, és abban, hogy használható különböző víztípusokhoz. A gyors foyóktól, a pisztrángos patakoktól az álló vízekig. Finomsága és egyszerűsége miatt vált sok pergető-horgász kedvenc csalijává. Kapásra ingerli a csukákat, süllőket és a balinokat.

1.390 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Tail spinner a SpinMad -től.

Ez a kis csali ideális a jigelő módszerhez. Mialatt a csalit vontatjuk a mögötte lévő fém "szárny" szüntelenül cikázik. Ez a mozgás és rezgés a halakat kapásra ingerli. Ezek a tulajdonságai rendkívüli módon fogossá teszik ezt a csalit. 18 grammnyi súlya és a csali mérete számos vízben lehet megfelelő. Több halfajtánál is sikert érhetünk el vele, így a csuka, a süllő, a balin és a harcsa horgászathoz ajánljuk. Az ideális vezetési mélység 1-5 méter.

1.750 Ft -tól
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Jigmaster 24 gramm:

Hossz: 53mm,
magasság: 23mm,
súly: 24g,
szárny: 3-as,
horgok száma: 1,
horog mérete: 1/0.

Jigmaster 12 gramm:

Hossz: 45mm,
magasság: 18mm,
súly: 12g,
szárny: 2-es,
horgok száma: 1,
horog mérete: 2.

1.950 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD

Blade bait a SpinMad -től.

Egy ideális BladeBait műcsali a nehezebb pergetéshez, tavakban és folyókban egyaránt. Nagy súlyának köszönhetően inkább mélyebb vizekhez ajánljuk. Erős vibrációjával kapásra ingerli a csukát, süllőt, balint és a harcsát is.

1.790 Ft
Raktáron
Gyártó: SPINMAD
Minden pergetőhorgász tudja, mennyire hatékony műcsalik a tollas jigek. Bemutatjuk a SPINMAD termékcsoport új tagját a KOGUT-ot, amely eleget tesz minden igény kielégítésének, és meglepi a legigényesebb horgászokat is, akik úgy gondolták, hogy a tollas jigek már mindent megmutattak.
Réges-régen, amikor az első ilyen típusú csalik megjelentek, azt vettük észre ezek óriási potenciálok. A SpinMad csapata már korában is kísérletezett tollas jigekkel a saját szükségleteik kielégítésére, de évek múltán ennek a műcsalinak a rendkívüli eredményessége miatt úgy döntöttek, hogy megosszák ismereteiket és tapasztalataikat és legyártották saját tollas jigeiket.