Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

LUREFANS

Rendezés:
2.000 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Lurefans most sem tétlenkedett! Megelőzve sok más gyártót az újdonságait már piacra dobta! Az Air Fang A-5 méltó tagjai a csoportnak.
Az új Air Fang A5, az A9 kistestvére, cikázó mozgását megörökölte a "nagy testvértől" amit kiegészítettek egy leheletnyi „kick-in” akcióval, könnyedén vezethető a kívánt mélységben, de ha úgy kívánjuk, könnyedén eléri a másfél méteres mélységet.
Lebegő wobler, Jerkelve vezetett Air fang a legóvatosabb ragadozót is lépre csalja.
2.100 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Az új Air Fang A9, cikázó mozgását megörökölte a "nagy testvértől" amit kiegészítettek egy leheletnyi „kick-in” akcióval, könnyedén vezethető a kívánt mélységben, de ha úgy kívánjuk, könnyedén eléri a 1-1,5 méteres mélységet.
Lebegő wobler, Jerkelve vezetett Air fang a legóvatosabb ragadozót is lépre csalja.
1.850 Ft -tól
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
A Lurefans CC50 a legkisebb képviselője a „ravasz kölyök” sorozatnak.
Nagyon sokszínű csali, gyakorlatilag minden ragadozó megfogható vele. Ezzel a crankbait-tel gyakorlatilag három különböző felhasználást alkalmazhatunk. Különleges alakja egy kicsit far nehézzé teszi, emiatt megállításnál tőlünk eltávolodva süllyed, mint egy kanál, bele pöccintve újra vad táncba kezd, úgy rázza a fenekét, mint egy samba táncos. Jerkelhetünk, fűrészfogazhatunk, vibráció nélkül is bevontathatjuk.
1.950 Ft -tól
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
A Lurefan CC60 a középső tagja a „ravasz kölyök” sorozatnak.
Nagyon sokszínű csali, gyakorlatilag minden ragadozó megfogható vele. Ezzel a crankbait-tel gyakorlatilag három különböző felhasználást alkalmazhatunk. Különleges alakja egy kicsit far nehézzé teszi, emiatt megállításnál tőlünk eltávolodva nagyon lassan süllyed, szinte már lebeg, bele pöccintve, viszont újra vad táncba kezd, úgy rázza a fenekét, mint egy samba táncos. Jerkelhetünk, fűrészfogazhatunk, vibráció nélkül is bevontathatjuk.
2.500 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
A Cunning Cup egy igen sok színű csali a LUREFAN –tól, hazájában külön Fan clubot alapítottak a márkának, melyek nem csak igen fogósak, de rendkívül mutatósak is. Különleges alakja egy kicsit far nehézzé teszi, ennek köszönhetően nyíl egyenesen repül pörgés és csavarodás nélkül, de felszínre emelkedve csak feneke látszik ki a vízből, bele pöccintve újra vad táncba kezd.
2.800 Ft -tól
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
A Lurefans CD95 egy futurisztikus külsejű Wobbler, szabadalmaztatott „víz kamara” rendszere teszi egyedivé, melynek köszönhetően egyedülálló egyensúlyt teremt a vibráció és turbulencia között.
2.100 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Az Excvator E-39 mint ahogy a neve is jelzi egy igazi kotrógép. Agresszív „kick-in” akció, könnyedén vezethető a kívánt mélységben, de ha úgy kívánjuk, könnyedén eléri a másfél méteres mélységet.
Dizájn a megszokott, Lurefanstól már elvárt, szinte már „vitrin-wobbler” megjelenés.
Horgai a szintén a kiváló háromszoros erősítésű BKK blacknikkel.
2.270 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Újabb remekmű a LUREFANS kínálatából.
Lurefans megalkotta a tökéletesen egyensúlyozott mély vizek csaliját.
A Lurefans Rumor szabadalmaztatott hydro cellás rendszerével, egy tökéletesen kiegyensúlyozott wobblert alkotott, mely bármely vízrétegben megállíthatunk. Ezzel a lebegő csalinkat a kapászónába juttatva és megállítva, tökéletesen utánozza az alsóbb rétegekben gyanútlan táplálkozó kishalat. Kell ennél tökéletesebb préda?
2.100 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Lurefans „vertikális” crancbait-je a Rattlesnake R-65 különböző halfajok célzott horgászatát teszi lehetővé különböző vízrétegekben.
Könnyedén húzhatjuk nagy tempóval a víz felszinén, mert a szabadalmaztatott hyadrokamrája egyensúlyban tartja a wobblert, így nem tud kifordulni vagy túl rezegni.
Míg „hagyományos” vertikális vagy „fűrészfogazós” horgászatnál erős rezgéseket érhetünk el vele.
2.200 Ft
Raktáron
Gyártó: LUREFANS
Felúszó Jerk csali a Lurefans-tól!
Kifejezetten a süllő szerelmeseinek tervezte a Lurefans a RUMOR R70-t. Karcsú, csökkentett ellenállású, alacsony rezgés hullámú wobbler..