Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mérleg

Rendezés:
2.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: BLACK FIGHTER
A Black Fighter termékcsalád digitális mérleggel bővült. A 25 kg-os mérleg 5 g-os lépésekkel mutatja a mért tömeget kg-ban, ezáltal kisebb testű halakat is nagy pontossággal megmérhetünk a segítségével.
13.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: ENERGO TEAM
IBCC vagyis International Balaton Carp Cup Európa egyik legrangosabb bojlis versenye! És a hivatalos mérleg most kereskedelmi forgalomban is kapható!
1.390 Ft
Rendelhető
Gyártó: GOLD STAR
Egy megbízható mérleg azoknak, akik jártak már pórul lemerült elemmel a vízparton!
6.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: GOLD STAR
Az ET 50 KG-os digitális mérleg legnagyobb előnye az a kihajtható foggantyú, mely lehetővé teszi, hogy a legkönnyebben megmérheted akár álmaid halát. Vízálló belső szerkezete és a strapabíró műanyag ház lehetővé teszi számunkra, hogy évtizedekig használhassuk a vízparton.
2.490 Ft
Rendelhető
Gyártó: KAMASAKI
Fogd meg és engedd vissza! Ez idáig rendben is van, de mekkora volt a kifogott hal? Ennek megállapítására mindenképp szükség van egy megbízható, nagy pontosságú mérlegre, melyet a Kamasaki cég kínál a horgászok számára.
3.990 Ft 1.990 Ft
Raktáron
Miért is vinnénk magunkkal a horgászatra mérleget és lámpát is külön, ha mindez egyben is megoldható!
2.590 Ft
Rendelhető
Gyártó: OREEL
A Digitális horgászmérleg 0-10 kg-ig 0,5 dkg (5 g), 10-45 kg-ig pedig 0,1 dkg (10 g) osztással mér és maximális méréshatára 45 kg! Ha a kampóra akasztott céltárgy, minimum 1 másodpercig nyugalmi helyzetben marad, csak akkor rögzíti és jeleníti meg a digitális kijelzőn a tényleges súlyt. (Ez különösen fontos a halak mérlegelése során, például horgászversenyen, ahol akár grammok dönthetnek a végső helyezésről!!!)