Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Ernyő

Rendezés:
6.990 Ft
Rendelhető
Gyártó: FEEDER COMPETITION

Csalis esernyő.

Mérete: 100x100x177cm

7.490 Ft
Rendelhető
220 cm átmérővel rendelkező, kiváló minőségű horgászernyő. Használata nemcsak esőben nélkülözhetetlen, hanem rekkenő hőségben a nap sugarai ellen is védelmet biztosít. A gyártása során felhasznált alapanyagoknak köszönhetően rendkívül strapabíró.
12.000 Ft 9.990 Ft
Raktáron
Széles, nagy átmérővel rendelkező, kiváló minőségű horgászernyő. Használata nemcsak esőben, illetve a nap sugarai elleni védelem biztosítása szempontjából nélkülözhetetlen, hanem tökéletes takarást nyújt a szél ellen is. A gyártása során felhasznált alapanyagoknak köszönhetően rendkívül strapabíró.
11.900 Ft
Raktáron
Strapabíró PVC anyagból készült ernyő, mely kiválóan állja még a hosszan tartó, zuhogó esőt is.
14.590 Ft
Raktáron
Nagyon hasznos, hiszen esőben, szélben, napsütésben védi az alatta pihenő horgászt. A hozzá kapható spirál menetes leszúró óriási segítség az ernyő biztonságos rögzítéséhez. A gyártása során felhasznált alapanyagoknak köszönhetően rendkívül strapabíró.
1.290 Ft
Raktáron
Gyártó: KAMASAKI
Kemény partszélben bizony igen nagy fejtörést okoz egy ernyőt leszúrni. Nagy segítségünkre lesz a Kamasaki Ernyő leszúró!
1.150 Ft
Raktáron
Gyártó: CARP ZOOM

Leszúrható ernyőtartó

 

7.250 Ft
Rendelhető
Gyártó: CARP ZOOM
Az ernyő átmérője 250 cm, amely UV-álló és egy speciális, víztaszító anyaggal van bevonva, ezért nem csak a napsütéstől, de az esőtől is védelmet nyújt.